Sebelum ni aku pernah pegang-pegang bahu dia dan pernah tepuk punggung dia. Aku dah tak tahan lalu aku membuka zip seluar dan melenting keluar adik kecilkui yang telah kembang kepalanya. “Boleh tahan juga besar batang you dan panjang juga ye. Geram I tengok kepala dia.” Meisin masih memberi komen bila melihat batang pelirku. Aku seperti tidak sabar untuk menikmati barang Meisin yang berharga itu. Aku mengajak amoi muda tersebut duduk di sofa di depan bilik big boss. “Nanti lain kali kalau ada peluang kita main lagi ya bang. Tangan aku masih lagi berada di belakang Meisin, aku picit-picit belakang dan bahunya. ” tegur Meisin sambil memandang mukaku dengan senyuman. Tapi I geramlah kat you.” Aku menjawab memberi alasan. Pipi you yang licin teringin I nak cium,” kataku mengayat. Apalagi, aku pun memeluk badannya dan melabuhkan hidungku di pipinya yang halus licin. Aku menyedut dalam-dalam menikmati pipi amoi muda itu. Boss tak mandi pun tak ada bau busuk macam boyfriend I.

burit dara cina ved-9

Meisin menekan pantatnya sampai rapat ke telur aku. Memang terasa ketat pantat Meisin, terasa macam nak terpancut aku, tapi dapat aku kawal sebab dah berpengalaman. Nak pppaaannnncuuuut dahhhh nnniiiii…” mengerang Meisin sambil makin laju dia menggerakkan punggung. I dah pancut bang,” jerit kecil Meisin sambil badan dia terkulai ke atas aku. Aku henjut makin laju dan aku terasa air mani aku dah nak sampai ke kepala batang aku.

Makin lama makin laju Meisin menghayun punggungnya. Terasa suam-suam batang aku yang masih lagi berada dalam pantat Meisin.

Aku betulkan kedudukan Meisin di sofa dan mengangkat kakinya ke atas agar mulut pantatnya terbuka sikit. Bila aku tekan batang aku terasa susah juga nak masuk, ketat. I, I tak taahhhaaannnnnn….” bergetar suara Meisin yang kesedapan. Aku mengah sebab tengah hari tadi aku makan makanan pedas.

“Bang pelan-pelan bang, batang you besar dari batang boyfriend I. Sambil menghenjut, tangan kanan aku menggentel tetek kiri Meisin dan mulut aku menggigit puting kanan Meisin. Aku tersandar kat sofa dengan kaki terjuntai ke lantai.

Apa lagi aku benar-benar gembira kerana mendapat lampu hijau dari amoi muda ini. Makin lama tangan aku makin ke bawah bahagian belakangnya. Rambutnya yang hitam dan sebahagian dicat perang berbau harum.

Ni pertama kali I tengok batang yang sunat tau,” kata Meisin sambil membelek-belek batang aku yang sudah mengeras. Biasanya sofa besar dan empuk tersebut diguna bila ada tetamu datang ingin berjumpa big boss. The same shift is applied to each state in the simulation. Made his own circuit board clock which a teacher thought was a.In addition to Voss all House candidates who are attempting to shirk still think. Ozobot isa programmable robot to my attention jotter.Menggeliat ke kiri, ke kanan sambil tangannya meramas-ramas teteknya sendiri. Banyak juga air mani si Meisin ni sampai basah telur aku. Sedap sungguh pantat amoi muda ini, bisik hati aku. Aku renggangkan sikit kangkang Meisin agar senang aku masukkan batang aku. Aku mendengar nafas Meisin sudah mula tidak teratur. Nafasnya tersentak-sentak dan kakinya mula mengejang bila aku menjilat kelentit dan bibir pantatnya. Aku nyonyot kelentit dan bibir puki Meisin dengan rakus sekali.