Aku macam biasala, enjoy dan gembira melayan darah muda dan nafsu seks aku yang kuat ini.

Dan yang paling aku tak dapat lupakan ialah phone sex!

sedap shiot adik aku bersarang dalam mulut dia....!

Dia pulak masih lagi dengan skill kuluman stail blue tu.....

Sampai kat parking lot bawah bumbung (apartment parking memang ada bumbung) kitaorang lepak dalam kereta sambil berborak-borak pasal seks.

Aku tengok dia dah pejam kata menahan kesedapan...!

Aku ukur dengan tapak tangan aku pun tak mencukupi....!!

Malah dengan rakus pula menggomol bibir aku macam tak mau dilepaskan...!

Masa tu nak ajak lepak rumah aku dah lambat, bebudak semua dah balik.

Lagi pun memang dah lama aku tak menutuh kangkang pompuan.

Dia urut adik aku dari bahagian bawah dengan perlahan.