Baca pula "Salahkah K-Pop jadi genre muzik paling diminati?

cerita pepek budak nerd-35

Memang tak boleh pun sebab siang hari pun aku belasah tido tak pun mengangkang depan tv. Skang pun itam jugak tapi skang orang tak sebut itam, orang sebut bronze (wahhhh) tapi jongang lagi, sikit. Blaja pun kalau dapat nombor the first 20 pun dah alhamdulillah. Aku adelah manusia yang paling tak suka blaja tengah-tengah malam. Yang lagi dua Patutnya aku ada appointment ngan gynae for pap smear test, tapi sebab laki aku tak ikut so cam tak best nak gi sensorang. Yang laki muka cam mat paipon tangan tak lepas rangkul pinggang awek dia. Yang pompuan cam budak bawah umur, nak je aku mintak IC.

(tu sebenarnya statement untuk diri sendiri sebab aku pun takde pakwe time skolah sebab aku itam dan jongang). Jenis yang dua-dua tangan peluk pinggang awek dia, sikit punya sauk sampai nak bejalan pun susah.

Tapi jangan tanya la 1st Gred aku tu agregat berapa (ni mesti ada yang kata "mesti bodoh gila kan, sebab tu dia tak kasik tanya") Hahaha. Tapi sepandai-pandai dia ada gak bodohnya sebab boleh bercinta ngan orang bangang cam aku. Bila aku tengok cara dia beli barang, sangat telitinya, siap ngan ingredients pun dia baca. Siap selak-selak insang okk, picit-picit badan ikan, tengok sisik, sorry la aku sendiri tak penah buat, main tengok mata ikan je.

Aku cuma start beringat-ingat nak blaja masa kat U je. Tu pun sebab aku nak makan mata dia so kena cari yang senonoh sket, kalau mata ikan tu aku tak makan mampos yang merah-merah tu pun aku belasah. Pastu sepantas kilat kang dia tanya aku balik Patut la asal aku balik cuti je, bos dia datang rumah bawak kek, kang aku nak balik U kang dia bekalkan sambal ikan bilis pulak.

Aku rasa kalau artis K-Pop lelaki ni mintak anak gadis melayu kita ni tidur sekali dan serahkan dara kepada mereka pun pasti beratur yang tunggu giliran.

Dengan mudahnya diorang dapat tunjuk dan membuatkan betapa murahnya maruah anak2 gadis melayu kita biarpun elok bertudung dan berbaju labuh.

Boleh kumpul-kumpul sticker.green apple (11/25/2008 AM): apa yg ko rasa kurang kat diri ko? Muka ko jadik tigasegi, tulang scapula timbul, tetek mengecut, bontot makin leper, kulit jadi semakin itam. Aku nak naik tingkat 7 tapi aku sama-sama ikut dia masuk lift yang nak turun ke basement pastu gabra tekan button 7 pat lima kali. Aku susah nak detect kalau dia sedang mem-betraykan aku.

*** (11/25/2008 AM): banyak*** (11/25/2008 AM): aku gemuk*** (11/25/2008 AM): muka berjerawatgreen apple (11/25/2008 AM): berapa berat badan ko, tinggi? (kalau ko itam la)Memang kecik ati masa budak-budak laki ejek aku gemuk. Disebabkan mamat ni memang aku gilakan sangat dulu tapi takde sorang pun tau and dia of cos la takkan tau. Last-last dia cuit bahu aku, Alahai cibainya statement kau. Tapi slowly benda tu aku akan dapat sensed dengan sendiri. )Dah ko jauh, aku perlukan perhatian, dia sangat memahami.

Pastu lepas lecture aku pun budget apa soklan nak tanya dia biar aku leh carik alasan nak jumpa dia kat bilik pulak. Cakap omputih memang first class, set-set yang kalau sebut LIAR jadik LAIYERRRRRRRRRRRRRRRRRR. Masa kat SMBBB pun aku dah selalu fly-fly ni, tapi sebab tu skolah biasa so aku fly siang hari. Bukan tak suka cikgu, saya ni bangang sket part nombor-nombor. Sampai mak dia tak percaya anak kesayangan dia yang nak bancuh air sirap sendiri pun tak reti now boleh pilih ikan kat pasar.