Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.Ternyata yang nelepon adalah si nyokap, dia nanya kalo gw l...[Lihat Selengkapnya]0 Sebut saja namaku randy,saat ini aku kuliah disebuah PTS,dikota gudeng, dikota ini aku kost,dikamar kost inilah tempat aku bermesum ria dengan sita, cewekku yg sekarang,aku dan dia pacaran sudah lumayan lama,sita memiliki body yg seksi, wajahnya juga oke,plus toket yg GD...

cerita sek janda melayu bergambar-43cerita sek janda melayu bergambar-13

Perusahaan tempat aku bekerja memperbolehkan suami istri bekerja pada kantor yang sama, asalkan beda bagian. Aku dan Dodi di bagian IT sedangkan istrinya Cindy di...[Lihat Selengkapnya]0 Pengalaman menarik ini kami alami sewaktu kami berbulan madu di Pulau Bali dan Lombok.

Waktu itu sedang low session jadi keadaan tidak seramai kalau sedang hari libur, di mana kami melakukan hubungan seks di tepi pantai yang sepi sambil membuat film dokumentasi adegan kami tersebut, juga se...[Lihat Selengkapnya]0 Sebelumnya perkenalkan, aku adalah seorang pria yang sebut saja Reno dengan umur 28 tahun.

Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.

Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.

Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat.

Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.

Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.

Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks.