"Assalamualaikum dan selamat sejahtera, I will be taking over the class for a while as your lecturer has been injured in a sports related accident." "Err...jadi, we will see you 2 times la Ustazah? Dia kemudian menekan butang "play" membuatkan semua mata terpaku ke skrin layar projektor. "Askar US berani buat begitu kerana mereka tahu mereka kuat.

cerita sex tanya la ustazah-86

" Tanya Ustazah Nur."Abang dah talifon mak suruh jaga anak kita untuk satu minggu ni, mak kata ok.

Dia pun suka boleh teman- temankan dia""Kalau abang sudah kata begitu, takpelah Nur setuju sahaja"Malam itu Ustazah Nur melayan suaminya di atas ranjang tapi fikirannya asyik teringat kekasihnya Kumar, d imana dua minggu lepas melayan bahtera bersama.

Pernah juga Kumar memancutkan air nikmatnya ke dalam mulut Ustazah. Ustazah Nur tidak berdiamkan diri, terus dicapai batang Haji, dikulumnya dalam-dalam. Sekembalinya Ustazah Nur ke depan, dia sudahpun mandi dan memakai baju kurung bewarna biru, tapi tidak tanggal tudung.

Mula-mula Ustazah Nur agak geli tetapi lama kelamaan Ustazah Nur makin suka. Terangkat-angkat punggung Haji Ismail Kumar sampai kemuncaknya, terus menghala ke muka Ustazah Nur, terpancut kesemua air nikmat termasuk Haji juga puas mereka bertiga melayan bahtera. Memang sengaja Ustazah Nur tidak memakai apa-apa di dalam baju kurung itu, dia tahu malam ni pasti mereka inginkan tubuhnya lagi.

Jangan malu, jangan segan, kalau tak tanya, sesat jalan! Sekiranya soalan anda dipilih oleh Imam Muda (IM) Asyraf dalam program Kawan Tanya Ustaz Jawab, yang ke udara setiap Isnin - Jumaat, jam 8.25 pagi, anda akan memenangi baucar bernilai RM200 dari Telekung Siti Khadijah.

Semua pelajar sudahpun siap sedia di dalam menunggu beliau. "Ini adalah video mengenai kekejaman tentera US di Iraq." Semua pelajar tekun menyaksikan video itu. Sedih saya tengok when they shoot the children and woman," beritahu seorang. "I feel so mad when they harassed the woman, tarik-tarik tudung dia, raba dia, masya Allah! " Ustazah..." Ustazah Hamidah berpaling ke arah suara itu. " Part askar US tu paksa sekumpulan perempuan tadi tu bukak tudung tu...takkan la takde apa-apa tindakan sebab itu dah seolah-olah sexual harrasment? Mereka tahu takkan ada orang berani tentang mereka, sebab itu mereka berani bunuh kanak-kanak, berani arah wanita Islam bukak hijab, harass diorang.." Ustazah Hamidah berhenti sejenak, menghela nafas. " Bila saya ajar awak kelas Pengajian Islam...semua datang sopan.Tudung jangan lupa, baru itu gas lagi syok," pesan Kumar."You punya pasal saya ok"Ustazah Nur belari-lari anak naik ke tingkat atas untuk menyiapkan dirinya, khas untuk kekasih gelapnya.20 minit berlalu. Betul Nur, kekadang aku pegi ke rumah Kumar la.""Ahhh.. Ustazah Nur telah pun siap memakai baju kebaya ketat merahnya, ditenungnya ke cermin di depannya. Baru sahaja Ustazah Nur menghirup air minumannya, loceng rumahnya berbunyi. " tanya Kumar."Memang betul la Kumar, sedap la," jawab Haji Ismail."Aku sudah cakap, ini Ustazah banyak syok," balas Kumar."Iyelah, kau dah makan dulu, memang la," Haji Ismail berkata sinis."Itu lubang belum makan la dey," jawab Kumar lagi."Haji Ismail, lepaskan dubur saya tu, saya tak sanggup kat situ," jerit Ustazah Nur."Nur aku memang dah lama idamkan ni," balas Haji Ismail."Tapi sakit Haji, lepaskan la dulu," rayu Ustazah Nur."Sakit kejap ja... Kumar mula menghenjut lubang puki Ustazah Nur, Haji Ismail memainkan peranannya di belakang. sudah dapat menyesuaikan dirinya dengan kehadiran dua batang di dalam lubangnya."Arrgghhhh... Hari ini Nasuha aku menjalani ujian terakhirnya sebelum layak menjadi seorang ustazah." tenang saja Ustazah Hamidah bertanya sambil matanya terus menatap papan putih di depannya.