Abang Rie yang sudah faham akan diri Kak Jah sekarang ini terus memeluk sekuat hati.

Kucupan dileher Kak Jah membuatkan dia kegelian dan memalingkan tubuh kearah lain.

cerite lucah pancut di muke kakak angkat-36cerite lucah pancut di muke kakak angkat-57

Abang Rie sebenarnya sudah berkeinginan sangat untuk berasmara dengan Kak Jah kerana Kak Jah adalah salah seorang kaka aku yang mampunyai body yang seksi dan bersuara manja.

Kak Jah juga seorang yang mudah menyerah bila dirayu.

Abang Rie kini memeluk dari belakang Kak Jah sambil tangannya menanggalkan kain kemban Kak Jah tetapi dipegang Kak Jah dari terlondeh terus.

Dari situlah Abang Rie semakin bernafsu dan meramas buah dada Kak Jah semahunya.

Cover buku Kak Jah semuanya gambar yang menghairahkan walaupun cerita dalam bahasa inggeris. Hari itu adalah hari dimana Kak Yah berada dihospital menunggu masa untuk bersalin.

Seminggu lamanya Kak Yah disana tapi masih belum waktu dia melahirkan anaknya.

Seronok pun ada geram pun ada bila benda tu berlaku di depan aku.

Agak lama aku buat isyarat seolah-olah dah habis mandi.

Semasa Kak Jah sedang membasuh kain pada suatu malam, datang Abang Rie kononnya hendak merendam baju kerjanya.

Oleh kerana bilik air sempit maka bergeserlah dengan Kak Jah yang sedang berkemban itu.

Aku hairan kenapa lampu dan TV masih belum ditutup dan bila kutoleh ke belakang Kak Jah dan Abang Rie dah takde. Aku terdetik nak check bilik Kak Jah sebab pintu biliknya terbuka sikit dan aku nampak Abang Rie dalam kelambu bersama Kak Jah (tak buat ap-apa lagi) kononnya nak angkat Along masuk bilik dia (Along adalah anak Abang Rie). Hari-hari lepas tu aku start siasat apa yang sebenarnya sedang terjadi antara Kak Jah dengan Abang Rie manakal Abang Rie teruskan projectnya dengan Kak Jah seolah-olah aku tak tau apa-apa.