Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.

Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.

Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.

Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri.

Dan kamu selalu bisa melihat celana temanmu menggembung karenanya.

Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.Kamu memberikan hape istrimu yang sering ngadat itu pada teman akrabmu yang membuka jasa servis hape, bukan karena kamu percaya bahwa temanmu itu tidak akan menyebarkan foto-foto bugil istrimu yang ada di dalam hape itu melainkan karena kamu memang ingin memamerikan keindahan payudara dan tubuh bugil istrimu itu pada temanmu itu.Sejak lama kamu memang merasa terangsang kalau melihat bodi istrimu dilirik oleh pria lain ketika di mall atau di tempat-tempat umum.Kamu berharap suatu saat temanmu itu tidak hanya menikmati fotonya saja tapi juga barang yang sebenarnya.