Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan berharap supaya mereka meneruskan kerja mulia mereka memuaskan nafsu lelaki-lelaki di KL ini. Bohsia di dalam cerita aku ini masih bekerja di Subang dan aku masih simpan koleksi gambar bogel bohsia Subang ni. Nikan rumah I, tak pasal naya jek kang” kata aku sambil mendengar Az ketawa terkekel-kekel dalam telepon.

Cerita aku kali ini ialah kisah aku mengerjakan seorang bohsia dengan 3 orang rakan.

Aku hanya meminta air sejuk sambil menelan air liur melihat buah dada Susan yang terbonjol di sebalik baju singletnya. Faris menggeliat perlahan sambil menolak punggungnya ke atas seolah menikmati mimpi indahnya. Seronok melihat Faris menggeliat apabila zakarnya dihisap dan dikulum setiap pagi tanpa disedarinya.

Susan datang dengan segelas air dan duduk disebelah ku. Aku teruskan lagi menjilat dan mengulum kepala zakar Faris. Kadang2 tu, Faris akan tersentak dan terjaga apabila aku mengigit manja kepala zakarnya.

Awek Melayu - Bikin Panas Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah, Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung po Rn gambar, awek dipaksa bogel, awek senyum... Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah, Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung po Rn gambar, awek dipaksa bogel,...

Awek Melayu - Gadis Gadis Nakal Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah, Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung po Rn gambar, awek dipaksa bogel, awek... Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah, Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung po Rn gambar, awek dipaksa... Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah, Melayu Bogel, Gambar Lucah, Tudung Bogel, Cerita Lucah,gambar wanita comel, gambar bogel senyum yg dipaksakan melayu boleh com, www cari khty foto bogel 2017 melayu com my, cerita lucah melayu dipaksa, cerita dipakse main, tudung po Rn gambar, awek dipaksa...

Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ.

Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah.

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Bersama Dato Hafiz Az mendapat seorang cahaya mata lelaki yang berumur 2 tahun setengah. Suatu hari apabila aku pulang kerumah selepas selesai kuliah lebih kurang pukul 5pm, ku lihat Yaya sedang termenung, aku lihat mukanya masam saja. Read the rest of this entry » Melewati malam yang sudah hampir ke dinihari, aku tersedar dari lena kepuasan aku. Terlihat diwajahnya raut kepuasan apabila nafsu keghairahan yang terbendung selama hampir 2 minggu terlepas juga akhirnya di zakar Faris. Lelaki hebat yang sekian lama bersama ku malah pernah hampir 10 kali bersama dengan perempuan lain yang ku kenali bertiga di atas katil. Walaupun pemikiran kami begitu terbuka menerima keadaan sedemikian, namun hormat antara satu sama lain amat penting.

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Rumah Kak Nah ini mempunyai tiga bilik, satu bilik Kak Nah punya, bilik kedua untuk Angah dan Yaya dan bilik kecil di bahagian belakang dekat dengan bilik mandi itulah disewakan kepada aku. ‘Okeylah Yaya, abang masuk bilik dulu dan ingat kalau masalah tu tak boleh diselesaikan, jumpalah orang yang berpengalaman macam abang ni’ sambil bangun berjalan menuju ke bilik aku dibahagian dapur. Namun peluang sebegini sudah tentu aku dan Faris takkan lepaskan begitu saja. Yang pernah bersama Faris dan lelaki lain bertiga di ranjang permainan seks. Samada dengan 2 lelaki atau dengan 2 perempuan, telah banyak yang aku lalui bersama Faris, suami ku.

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. “Husband I pegi oversea , urusan business dia laa.. Memang benar tak tau no telepon Az sebab aku memang tak pernah amik tau. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Kami berbual panjang mengenai rancangan Az nak ke JB dan tempat tinggal nanti. Read the rest of this entry » Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Berbalik pada Hazlina tadi dia ni orangnya memang cantik. Ntah dari keturunan mana datangnya aku pon tak tau lah. Semuanya tersimpan rapi dalam kotak ingatan aku dan Faris serta semua rahsia disimpan begitu cermat agar tidak terbongkar walau pada sesiapa pun.